Organisatie

Algemeen

Stichting Van Gogh Helvoirt
Kvk nummer: 84038217

Doelstelling

De stichting Van Gogh Helvoirt wil het culturele erfgoed van (de familie van) Vincent van Gogh in Helvoirt voor bezoekers en andere belangstellenden behouden, delen en ontwikkelen. Zo wil stichting Van Gogh Helvoirt haar eigen, onderscheidende positie innemen in het Brabantse Van Gogherfgoed.
Met de ontwikkeling van cultureel, toeristisch en educatief aanbod wil stichting Van Gogh Helvoirt bovendien een bijdrage leveren aan de lokale economie en leefbaarheid.


Bestuur

Voorzitter                 Edwin Pijnenburg
Secretaris                 Karin Traa
Penningmeester      Jan Verstijnen

Correspondentieadres: info@vangoghhelvoirt.nl

Bestuursleden van de stichting Van Gogh Helvoirt werken op vrijwillige basis en ontvangen geen beloning voor de vervulling van hun functie.


Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons heel belangrijk. Iedereen die een steentje bij wil dragen als vrijwilliger is welkom. Of het nu gaat om het organiseren van activiteiten, rondleidingen verzorgen, fondsen aanschrijven, (creatieve) vorm mee geven aan het Huis voor Vincent, kleine klusjes verrichten of misschien liever zitting nemen in het bestuur. Of heb jij misschien nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Wij staan overal voor open en kijken graag mee wat het beste bij je past.
Interesse of nog meer weten? Stuur een mailtje naar info@vangoghhelvoirt.nl


Vermogen stichting

Middelen worden ver verworven middels subsidie gemeente, fondsen, rondleidingen, verkoop boekjes en speurtochten, winkelopbrengsten, sponsoring en donaties.

Reacties zijn gesloten.