Activiteiten

Maak een wandeling door Helvoirt. Geniet van dit mooie dorp en ontdek haar geschiedenis met Vincent van Gogh. Deze wandeltocht is te combineren met een mooie fietstocht. Want Helvoirt heeft nog veel meer te bieden. Het dorp ligt aan de Van Gogh fietsroute en aan de rand van het Van Gogh Nationaal Park. Je kunt er even pauzeren op een terrasje in de natuur, culinair genieten in een van de vele restaurants of ontwaken in een knusse B&B of luxe hotelkamer.

Voor meer informatie, kom naar het VVV / Van Gogh informatiecentrum in Helvoirt.


WANDELROUTE VINCENT EN HELVOIRT
In de brochure ‘Beleef Van Gogh in Helvoirt’ staat de geschiedenis van het dorp met de schilder beschreven. Hierin is ook een 3 km lange wandeling opgenomen die u langs alle plekken voert die door Vincent zo geliefd waren. Deze start vanaf het Van Gogh informatiecentrum in het HelvoirThuis.
Kosten: € 4,50 per stuk.


SPEURTOCHT VOOR KINDEREN
Vind jij wandelen en speuren leuk én wil jij ook meer te weten komen over Vincent van Gogh? Dan is de Vincent van Gogh speurtocht echt iets voor jou! Tijdens deze tocht maak je opdrachten en verzamel je letters. En ondertussen kom je langs plekjes die door Vincent erg geliefd waren. De speurtocht start vanaf het Van Gogh informatiecentrum, is 2,5 km lang en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Kosten: € 3,00 per stuk.

De brochure en speurtocht zijn verkrijgbaar in het Van Gogh Helvoirt informatiecentrum, bij Mitra Slijterij Pijnenburg en VVV Guldenberg (allen in Helvoirt).


GERELATEERDE LINKS

Overnachten
Hotel en Brasserie Guldenberg
B&B Bij ons Achter 
B&B Vroomm
B&B Tussen Broek en Duin

Workshops
Galerie Atelier Boerderij ’t Klein Laar

Reacties zijn gesloten.